L’organització del MiL felicita a les guanyadores i guanyadors del III MiL Descobreix!

Premi “Al vent” a la millor cançó en català

Laura Esparza i Carlos Esteban formen un duo valencià, nascut en 2019, que mescla en la seua música força i sensibilitat. Estil íntim i personal que integra pinzellades electròniques amb els instruments principals: guitarra i veu. Han guanyat el premi «Al vent» amb seua cançó “Ones“.

Premi “Veles e vents” a la millor cançó en altres llengües i premi a la millor música

Pilar McCarthy actriu i cantant valenciana fou cofundadora de Sonido Mestizo i ha produït els cor per a discos de Mafalda, Funkiwis o Mediterranean Roots és també professora de cant i d’interpretació. Ha sigut doblement premiada amb la seua cançó “Neón“.

Premi a la millor lletra i premi especial del públic compartit amb Pere Andreu

Àngela González és una jove cantautora pop malaguenya de 20 anys que, malgrat la seua curta trajectòria, ha aconseguit diversos premis en molts altres certàmens estatals i internacionals. Molt vinculada al carnestoltes ha participat en moltes comparses de Màlaga i ha representat l’espectacle “Mujer tenia que ser” un espectacle que reivindica el paper de la dona al carnestoltes. Ha guanyat amb la cançó “Más que otro fracaso en el amor”.

Premi especial del públic compartit amb Àngela González

Pere Andreu, amb Benimaclet com a talismà, ha encetat la seua trajectòria als escenaris amb repertori en diverses llengües. Ha guanyat el premi especial del públic amb la seua cançó “oronetes”.