El Festival Música i Lletra (MiL) es consolida en la seua tercera edició com la cita de referència de la cançó d’autor en terres valencianes. La ciutat de Xàtiva, amfitriona de la cita, obre les portes del Gran Teatre per a acollir una selecció de les millors propostes de cançó d’autor actuals: text, música i interpretació des de les més diverses instrumentacions, estils i personalitats amb marca d’autor, en definitiva, paraula cantada.

La cançó d’autor, patrimoni històric de la ciutat com a bressol de la Nova Cançó, troba en Xàtiva l’aliada indiscutible per a la projecció i la difusió del gènere.

Una nova pell per a una nova edició. Enguany, el cartell del MiL compta entre les seues propostes amb una florida presència d’autores que supera al nombre d’autors de manera substancial. És una aposta de la direcció artística per corregir l’escassa presència històrica de dones als escenaris i la invisibilitat de les seues propostes. El MiL2018 pretén desbordar l’acció institucional, en col·laboració amb entitats de la ciutat, creant espais comunitaris d’acció cultural. La cançó d’autor retorna a la ciutat allò que la ciutat aporta a la cançó d’autor: la cultura com a element de transformació social.

Edicions anteriors

Edició Festival MiL 2017

Edició Festival MiL 2017


Edició Festival MiL 2016

Edició Festival MiL 2016